Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

HAKKIMIZDA

Yüksekokulumuz 2013-2014 Akademik Yılı’nda eğitim ve öğretime başlamıştır. Yükseokulumuzun bünyesinde 12 farklı bölüm bulunmakta ve bu bölümlere yenilerinin eklenmesi amaçlanmaktadır. Bunlar; Bankacılık ve Sigortacılık, Gastronomi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Havacılık Yönetimi, İşletme Bilgi Yönetimi, Lojistik, Medya ve İletişim Sistemleri, Restorasyon ve Konservasyon, Sosyal Hizmet, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı, Uçak Gövde-Motor Bakım ve Uluslararası Ticaret bölümleridir. Bölümlerimiz, alanında uzman öğretim kadrosuyla iş dünyasının beklentilerine uygun ders içerikleriyle planlanmıştır. Bunun yanında öğrencilerimizin bilgilerini artırmak amacıyla çeşitli konferans, kongre vb. etkinliklere katılmaları yanı sıra, girişimcilik alanında da iş dünyasının yöneticilerinin okulumuzda konferans vermeleri sağlanmaktadır. Yüksekokulumuzca teorik bilgiler yanında uygulamaya da ağırlık veren bir eğitim modeli benimsenmektedir ve öğrencilerin programların belirlediği süreler kapsamında zorunlu stajları bulunmaktadır. Öğrencilerimiz uluslararası alanda da bilgi ve görgülerinin artırılması amacıyla Erasmus Programı çerçevesinde yurtdışı eğitim kurumlarına gönderilmektedir.