Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr

Bankacılık ve Sigortacılık








 İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Ocak ayı değerlendirme toplantısı


İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Ocak ayı kalite değerlendirme toplantısı yapıldı.


Toplantı kapsamında, Almanya’da 2002’de kurulan ve Avrupa Kalite Güvencesi Birliği üyesi olan, Dünya genelinde 5000’den fazla programın denetimini yapmış, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin de akredite olduğu ve halen çalışmalarını sürdürdüğü AQAS tarafından istenen belgelerin hazırlık süreçleri değerlendirmeleri yapıldı. 

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Müdürü Prof. Dr. Hikmet Kavruk ve araştırma görevlilerimizin katıldığı toplantıda üniversitemizin yabancı dil politikalarına da değinilerek gelecek çalışmalar konusunda motivasyon konuşmaları yapıldı. Eğitimde uluslararasılaşma kavramının önemli olduğunu ve yapılan bu akreditasyon çalışmalarının da bu kapsamda hem üniversitemiz hem de paydaşlarımız tarafından önemli bir nitelik taşıyacağı belirtildi.