Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr

Bankacılık ve Sigortacılık








 Uluslararası Kitap Bölümü: “Is There A Correlation Between Economic Crisis And Cancer? A Dilemma Of Crisis-Cancer Cycle”


Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gülgün ÇİĞDEM’in “Is There A Correlation Between Economic Crisis And Cancer? A Dilemma Of Crisis-Cancer Cycle” adını taşıyan çalışması uluslararası yayınevi olan ve 750 yayınlanmış kitabı bulunan Akademisyen Kitapevi’nin Scientific Researches Book Serisiyle “Economic And Administrive Sciences Volume I” isimli kitabında


Akademisyen Kitapevi’nin Scientific Researches Book Serisiyle “Economic And Administrive Sciences Volume I” isimli kitabında, Azmi YALÇIN’ın editörlüğünde, kitap bölümü olarak yayınlanmıştır. Akademisyen Kitapevi tarafından basılan kitaplar Harvard University, Pinceton University, Columbia University, University of Toronto gibi dünyanın önde gelen üniversitelerinde ve kütüphanelerinde bulunmaktadır. 

Dr. Öğr. Üyesi Gülgün ÇİĞDEM’in Kriz-Kanser Döngüsü (Crisis-Cancer Cycle)olarak isimlendirdiği ve ekonomik krizler ve kanser arasındaki döngüyü sorguladığı çalışmalarından birini oluşturan bu yayın da, literatüre bir katkı niteliğindedir. 

mail https://www.akademisyen.com/academician-publisher-scientific-researches-book-economic-and-administrative-sciences-volume-i.html