GASTRONOMİ

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Gastronomi Bölümü Dönem Açılış Mesajı

08.02.2019 Cum 09:24

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) Gastronomi (TR) Bölümü Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi İsmail Hakkı TEKİNER'in Dönem Açılış Mesajı

açılış
Değerli Öğrencilerimiz
Yeni bir akademik yarıyıla girmiş bulunuyoruz. Yoğun ve tempolu güz döneminin ardından yaklaşan bahar ile birlikte eğitim ve öğretim faaliyetlerimize hız kesmeden aynı özveri ve gayret ile devam edeceğiz. Son yıllarda yakaladığımız başarı ivmesini ve akademik kalitemizi, amaç ve hedeflerimizden sapmadan daha geliştirmek arzusundayız. Bunu gerçekleştirmek için nitelikli ve lider ruhlu örnek akademik personele sahip olmak gerektiği gibi, istekli ve motive öğrencilere de sahip olmak ayrıca gerekli bir koşuldur. Bölüm olarak Ülkemizde, çevre ve hatta daha gelişmiş ülkelerde gastronomi eğitiminde ilkleri gerçekleştiriyoruz. Bölümümüzü en çok tercih edilen bölüm kılmak için birlikte verdiğimiz çabaların karşılığını yakın zamanda alacağımıza inanıyorum. Bu bağlamda, siz değerli Öğrencilerimize şahsım ve Öğretim Elemanı Arkadaşlarım adına bahar döneminde üstün başarılar diliyor, Türk mutfak kültürünü bilimsel şekilde yüceltmek için daha fazla çalışmaya davet ediyorum.
Saygılarımla
Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı TEKİNER