GASTRONOMİ

UBYO Gastronomi'de Kış Okulu

28.01.2019 Pzt 05:19

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından, eğitim-öğretim hayatlarına ülkemizde devam eden yabancı uyruklu öğrencilere yönelik Kış Okulu etkinliği düzenlendi.

kış okulu
Pek çok alanda düzenlenen eğitimlere, bölümümüz de "Geleceğin Şefleri Yarışıyor" isimli atölye çalışmasıyla katılım gösterdi. Gastronomi Bölümü'nün mutfağı "Gastronorm"da ağırlanan öğrenciler farklı lezzetlerle tanışırken kendi aralarında da kıyasıya bir rekabet gösterdi.

Etkinliğe 7 farklı ülkeden 45 öğrenci katılıdı. Öğrenciler farklı .eşitlerde pudingler yaparken dekor malzemeleri ile de tabaklarını süslediler. Etkinlik Prof. Dr. Hala HASSAN, Öğr. Gör. Tolgahan TABAK, Arş. Gör. Gizem HÜLAĞA ve Arş. Gör. Ali KARPUZ nezaretinde gerçekleştirildi. UBYO Müdürü Prof. Dr. Hikmet KAVRUK da etkinliğe katılım göstererek öğrencilerin çalışmalarını takip etti.