Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık








 İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz dönemi değerlendirme toplantısı


İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nin, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz dönemi biterken genel bir değerlendirme toplantısı yapıldı.


Toplantı kapsamında, üniversitemizin stratejik planı ve hedefleri doğrultusunda yürütülen kalite yönetimi çalışmaları, Uygulamalı Bilimler Fakültesi'ne ve bölümlerine ait web sayfalarının performans değerlendirmeleri yapıldı. Bu değerlendirmeler sonrasında web sayfalarının iyileştirme adımlarının neler olacağı konuşuldu. Öncelikler tespit edildi.

Uygulamalı Bilimler Fakülte Müdürü Prof. Dr. Hikmet Kavruk, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar, Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç ve araştırma görevlilerimizin katıldığı toplantıda bilimsel çalışmaların önemine de değinilerek gelecek çalışmalar konusunda gerekli tüm desteklerin sağlanacağı vurgulandı. Uygulamalı Bilimler Fakülte Müdürü Prof. Dr. Hikmet Kavruk, bilimsel çalışma ve projelerin akademik değerler, kalite ve topluma katkı açısından çok önemli olduğunu vurguladı. “Bu toplantılarla durum değerlendirmesi yaparak geleceğe adımlarımızı daha sağlam atıyoruz.” dedi. 

 Galeri