Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık








 Okul destek kampanyası gerçekleştirildi


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından ‘Eğitim İçin El Ele’ isimli proje gerçekleştirildi.


Eğitime verilen desteğin önemi konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan projede ilk olarak; Başakşehir’deki Mehmet Yaren Gümeli İlkokulu ziyaret edilerek Betül Yavuz, Aykut Diktaş, Ayça Ayaz ve Ezgi Giriş tarafından öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik bir liste oluşturuldu. Oluşturulan listedeki ihtiyaçları karşılamak adına ihtiyaç kutusu oluşturuldu. Proje gurubundaki öğrenciler, belirli gün ve saatlerde konu ile ilgili broşürler dağıtarak öğrencileri proje hakkında bilgilendirdiler.
 
Toplanan yardımlar İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emel Tozlu Öztay önderliğinde, Araştırma Görevlisi Nevra Üçler eşliğinde ve okul öğrencilerinden destek olanlarla beraber Mehmet Yaren Gümeli İlkokulu’na götürüldü. Anasınıf öğrencileri için palyaço gösterisi planlayan öğrenciler sınıfları tek tek gezerek öğrencilerin eğlenceli dakikalar geçirmesini sağladılar. Proje grubundaki öğrenciler, özel eğitim sınıfını da ziyaret ederek öğrencilere ikramda bulundular. Son olarak toplanan kırtasiye malzemeleri, okuma ve boyama kitapları, santranç takımı, akıl oyunları, zeka oyunları, oyuncak vb. yardımlar kütüphaneye götürülerek okul müdürü ve öğretmenlerine iletildi. Okul müdürü ve öğretmenler, desteklerinden ötürü Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Başkanı  Dr. Öğr. Üyesi Emel Tozlu Öztay’a, Araştırma Görevlisi Nevra Üçler’e, proje gurubundaki öğrencilere ve projede desteğini esirgemeyenlere teşekkürlerini iletti.
 

 Galeri