Halkla İlişkiler ve Reklamcılık

Tarihçe

Teorik alt yapı kadar, uygulama konusunda da güçlü bir eğitim vererek bu alanda iş dünyasına donanımlı bireyler kazandırmayı amaçlayan Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 2013-2014 Akademik Yılı’nda eğitim ve öğretime başlamıştır. 2013 yılı itibariyle birçok kampanya ve yarışmalarda kendisini göstermiş ve dereceleri olan öğrencilere sahip olan bölüm 2017 itibariyle Avrupan'nın köklü akreditasyon kurumu olan AQAS'dan (Agency for Quality Assurance) akreditasyon sertifikasını alarak akademik hayata devam etmektedir. Bu bağlamada, kuramsal bilgiyi uygulamaya aktarabilen, eleştirel düşünen,  analitik bir yaklaşıma ve araştırmacı kimliğe sahip, iş dünyasının taleplerine cevap verebilecek nitelikte, öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, Halkla İlişkiler ve Reklam alanında gerek sektör gerek akademik deneyime sahip uzman  kodrosu ile içinde bulunduğumuz yüzyılın gereksinimlerine uygun bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.