İŞLETME BİLGİ YÖNETİMİ

25.05.2018 Cum 03:38
İŞLETME BİLGİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ TARİHÇESİ

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü Türkçe programı, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlamıştır.

Çağımızın en gözde mesleklerinden birine donanımlı elemanlar yetiştirmeyi hedefleyen İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü müfredatı Avrupa Kredi Transfer Sistemi’ne (AKTS) uyumlu olacak şekilde oluşturulmuştur. Uluslararasılaşma standartlarına uygun  olan dersler teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilmektedir.

İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü kadrosunda halen alanında uzman 1 profesör doktor, 1 doçent doktor, 2 doktor öğretim üyesi ve 2 araştırma görevlisi yer almaktadır.

İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü olarak amacımız, kendilerine yönetici olarak kariyer çizmek isteyen öğrencileri, günümüz iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte, güçlü teorik bilgisinin yanı sıra bilgi-işlem teknolojileri ve bilgi yönetimi konularında donanımlı, etkin iletişim becerilerine sahip, bu donanımlarını seçtikleri kariyerlerinde kullanabilecek yönetici adayları olarak yetiştirmektir.