RESTORASYON VE KONSERVASYON

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 1'incisi Restorasyon ve Konservasyon Bölümü’nden

26.07.2019 Cum 11:14

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (UBYO) 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenini büyük bir coşku ile gerçekleştirdi.

mezuniyet
24 Haziran’da Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde fakülte birincileri onurlandırıldı. Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu birincisi, bu yıl ilk mezunlarını veren Restorasyon ve Konservasyon Bölümü öğrencilerinden Mustafa Kemal Dallık oldu.

Mustafa Kemal Dallık, Efes Ayasuluk Tepesi ve St. Jean Anıtı Restorasyon ve Konservasyon Projesi bilim heyeti üyesi olmasının yanı sıra bu yıl Taşınabilir Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım Bölümü’nde yüksek lisans eğitimine hak kazandı. Öğrencimiz Dallık’ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.