SOSYAL HİZMET

Gelişim Gönüllüleri Semiha Şakir Huzurevi’nde

27.12.2018 Per 01:44

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölümü Gelişim Gönüllüleri Kulübü olarak Semiha Şakir Huzurevi’ndeki sakinleri ziyaret etti

semihaşakir
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin kurduğu ve etkinliklerini sürdürdüğü Gelişim Gönüllüleri Kulübü düzenli ziyaretler kapsamında Semiha Şakir Huzurevi’nde kalan sakinleri ziyaret etti. Ziyaret kapsamında yaşlı bireylerle sohbet ederek vakit geçirdiler. Gelişim Gönüllüleri Kulübü Başkan Yardımcısı Gülsüm Zambak huzurevinde kalan sakinlerle sohbet etmenin önemine istinaden ziyaretleri sürekli hale getirmeyi amaç edindiklerini dile getirdi.