SOSYAL HİZMET

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Ocak ayı değerlendirme toplantısı

18.01.2019 Cum 03:58

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Ocak ayı kalite değerlendirme toplantısı yapıldı.

ocak_değerlendirme_toplantısı
Toplantı kapsamında, Almanya’da 2002’de kurulan ve Avrupa Kalite Güvencesi Birliği üyesi olan, Dünya genelinde 5000’den fazla programın denetimini yapmış, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin de akredite olduğu ve halen çalışmalarını sürdürdüğü AQAS tarafından istenen belgelerin hazırlık süreçleri değerlendirmeleri yapıldı.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hikmet Kavruk ve araştırma görevlilerimizin katıldığı toplantıda üniversitemizin yabancı dil politikalarına da değinilerek gelecek çalışmalar konusunda motivasyon konuşmaları yapıldı. Eğitimde uluslararasılaşma kavramının önemli olduğunu ve yapılan bu akreditasyon çalışmalarının da bu kapsamda hem üniversitemiz hem de paydaşlarımız tarafından önemli bir nitelik taşıyacağı belirtildi.