SOSYAL HİZMET

29.05.2018 Sal 10:01
Kendisine diğer sosyal hizmet programlarından farklı bir vizyon ve odak noktası belirleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölümü Türkçe Programı, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlamıştır.

Sosyal hizmetin uygulamalı bir disiplin olduğu kabulüyle yola çıkan İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölümü’nün müfredatı Avrupa Kredi Transfer Sistemi’ne (AKTS) uyumlu şekilde oluşturulmuştur. Profesyonel akademik kadronun uluslararasılaşma hedefine yönelik eğitim anlayışı ile  hazırladığı dersler, teorik ve uygulamalı olarak işlenmektedir.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sosyal Hizmet Bölümü; 2 Doktor öğretim üyesi, 2 araştırma görevlisi ve bölümde ders veren öğretim görevlileriyle eğitim sürecine devam etmektedir.