UÇAK GÖVDE-MOTOR BAKIM

TASK Eğitimi

28.01.2019 Pzt 04:36

T.C. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Hava Aracı Bakım Teknisyenliği mesleğini icra edeceklere yönelik olarak temel bilgi ve becerilerin geliştirilmesi amacıyla "İŞLEM (Task) EĞİTİMİ" düzenlenmiştir.

Task Eğitimi
TC İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Hava Aracı Bakım Teknisyenliği mesleğini icra edeceklere yönelik olarak temel bilgi ve becerilerin geliştirilmesi amacıyla "İŞLEM (Task) EĞİTİMİ" düzenlenmiştir.

İlgili eğitim kapsamında katılımcılara A1 düzeyinde lisanslı teknisyen olmak için gerekli olan becerilerin bir çoğu atölye ortamında ve sentetik eğitim aygıtları üzerinde gösterilmektedir. Bu eğitimin ardından sektörde yardımcı teknisyen olarak göreve başlayacak olanların bilgi, beceri ve oryantasyon açısından bir çok eksikliği giderileceği öngörülmektedir.