UÇAK GÖVDE-MOTOR BAKIM

05.06.2018 Sal 11:09
UÇAK GÖVDE MOTOR BÖLÜMÜ TARİHÇESİ

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uçak Gövde Motor Bölümü Türkçe programı, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlamıştır.

Bölümümüz halihazırda 3 yıllık müfredatını tamamlamıştır.
  Uygulama dersleri için gerekli olan atölyelerimiz her akademik yıl içinde geliştirilmiş ve bölümümüz 2017-18 öğretim yılı içinde hem AQAS akreditasyon denetiminden hem de Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü "Tanınan Okul" denetiminden başarı ile geçerek iki ayrı kurumdan akreditasyon belgesi almıştır.

Bölümümüz öğrencilerinin bölüm açılışı ile birlikte aynı evrede kurmuş olduğu "Hava Araçları Bakım Kulübü" hem örgütlenmesi hem de faaliyetleri ile büyük bir gelişme kaydetmiş, bölümün de ilerlemesinde diğer bölümlerden farklı bir şekilde havacılık mesleğinin kültürünün getirdiği bir kazanç ile bölüm yönetimi ile eşgüdümlü çalışmalar sergilemiştir.