UÇAK GÖVDE-MOTOR BAKIM

Uçak Kabin Eğitim (Mock-up) Atölyesi

06.06.2018 Çar 03:09
  Bölümümüzün "tanınan okul" olarak tescillenmesi ile birlikte Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) mesleğe yönelik birçok işlem (task) konusunda yetkilendirilmiştir.

Bu işlemlerin gerçekleştirilmesi için atölyeler tesis edilmiş ve uzman personel istihdam edilmiştir. Öğrencilerimiz öğrenim gördükleri süre boyunca yetkilendirildiğimiz işlemleri yapacak ve  "Temel Pratik Eğitim Kayıt Defteri"'ne bu işlemler kaydedilecektir.

Uçak Kabin Eğitim atölyesi temelde "Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri" bölümünün uygulamalı eğitim programı için tahsis edilmiş olup SHGM'nin belirlediği "kabin içine yönelik işlemleri" gerçekleştirmek üzere Uçak Gövde Motor Bakım bölümü kapsamında da kullanılmaktadır.

Uçak Kabin Eğitimi (Mock-up) Atölyesi