ULUSLARARASI TİCARET

Uluslararası Ticaret öğrencileri kariyer günlerinde

15.04.2019 Pzt 12:01

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencileri kariyer günlerine katılım gerçekleştirmiştir.

ULUSLARARASI TİCARET
İstanbul Gelişim Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi ve Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Kariyer Haftası” kapsamında 15 – 19 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen etkinliklere Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uluslararası Ticaret Bölümü olarak katılım gerçekleştirilmiştir.

Uluslararası Ticaret bölüm başkanı Doç. Dr. Ebru Nergiz “Bu tarz etkinlikler çeşitli endüstrilerden gelen işverenlerin, öğrencilerle kariyer fırsatlarını ve öngörülerini paylaşmaya istekli oldukları etkinliklerdir. Bu doğrultuda işverenlerin, yalnızca kendi sektörleriyle ilgili değil, çeşitli disiplinlerden öğrencileri işe almak isteyebileceğini dikkate alarak, öğrencilerimizin bu etkinliklerden en yüksek faydayı sağlamalarını umuyoruz” şeklinde düşüncelerini dile getirdi.