İstanbul Gelişim Üniversitesi Reklam Fotoğrafları Sergisi'nin Açılışına Davetlisiniz

25.12.2018 Sal

SKS(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) ve Halkla İlişkiler ve Sosyal Sorumluluk Kulübü'nün ortaklaşa gerçekleştireceği, Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 2. sınıf öğrencilerinin Reklam Fotoğrafçılığı dersinde yapmış olduğu çalışmaların sergileneceği "Reklam Fotoğrafları Sergisi" açılışına İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin tüm akademik, idari personeli ve öğrencilerimiz davetlidir.

"Reklam Fotoğrafları Sergisi" 31 Aralık Pazartesi gününe kadar ziyarete açık olacaktır.

Serginin Açılış Tarihi: 26 Aralık 2018 Çarşamba
Saat:13:00