Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 ‘Bir Fırçada Sanat’ resim sergisi açıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yarını Aydınlat Kulübü Tarafından ‘Bir Fırçada Sanat’ Resim Sergisi açılarak Gelişim Tower Fuaye alanında İGÜ’lü öğrencilerin beğenisine sunuldu.
Esenyurt Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi ve Yarını Aydınlat Kulübü destekleri ile yürütülen ‘Bir Fırçada Sanat’ projesi kapsamında, Yarını Aydınlat kulübü üyeleri 11 Mart 2019 tarihinde, özel çocuklarla farklı renk ve desenlerde yapılan tuval boyama çalışmalarını içeren bir sergi açılışı gerçekleştirdi. Serginin açılışı, Özel Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Karaçavuşoğlu, Yarını Aydınlat kulübü başkanı Kübra Eldem, kulüp danışman hocası Arş.Gör.Nevra Üçler, kulüp üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Özel Eğitim Merkezi Müdürü Zeki Karaçavuşoğlu, ‘‘ Fırçanın özel çocukların sesi ve tuvalin haykırışları olduğunu,hayallerin ise resimlerle can bulduğu düşünüyorum. Resim sergisinden dolayı kulüp üyelerine ve kulübün danışman hocası Arş.Gör.Nevra Üçler’e teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
 

 İGÜ-Bir Fırçada Sanat Resim Sergisi



Haberler

Tüm Haberler