Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 Aktaşlar Pide ile Geleneksel Türk Mutfağı

Geleneksel bir Türk lezzeti olan pide alanında faaliyet gösteren Ordu merkezli Aktaşlar Pide, İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Gastronomi Bölümü öğrencileri ile buluştu.
Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak ve Öğr. Tolgahan Tabak tarafından organize edilen mutfak uygulaması dersine, Aktaşlar Pide Genel Müdürü Hadi Poyraz ve Brandwork Marka Müdürü Büşra Vural ile Aktaşlar Pide ustaları katıldılar.

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile takip edilen derste, Genel Müdür Hadi Poyraz ve ustalar, öğrencilere pide imalatı hakkında uygulamalı bilgiler aktardılar. Eğitimin sonunda konuklarımıza UBF Müdürü Prof. Dr. Hikmet Kavruk tarafından plaketleri sunuldu ve destekleri için teşekkür edildi. Eğitime, geniş bir öğretim elemanı kadrosu da katıldı. Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çöp, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kızıldemir, UBF Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hilal Kılıç ve Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar da eğitime eşlik ettiler.
 
Aktaşlar Pide Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tamer Aktaş'a, Genel Müdür Hadi Poyraz'a ve Sayın Büşra Vural'a emekleri ve ilgileri için teşekkür ediyoruz.
 


Haberler

Tüm Haberler