Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 Avangart mutfak akımı uzmanı ile birlikte

Türkiye'de Avangart mutfak akımı anlayışını benimsemiş ünlü restoranlardan Alancha Restoranın Şefi Kemal Can Yurttaş, UBF Gastronomi öğrencileri ile teorik ve uygulamalı derse katıldı.
Şef Yurttaş, Anadolu mutfağındaki geleneksel tatları deneysel bir bakış açısı geleceğin şefleri olan öğrencilerimize aktardı. Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak ve Öğr. Gör. Tolgahan Tabak tarafından düzenlenen etkinlikte, konuğumuza plaketi Dr. Öğr. Üyesi Özgür Kızıldemir tarafından takdim edildi.

Haberler

Tüm Haberler