Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 Ekol Gıda ile Türk ve Dünya Mutfakları

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Gastronomi (TR) Bölümü öğrencileri Ekol Food temsilcileri ile beraber Dünya Mutfakları atölyesi gerçekleştirdi.
 
UBYO Gastronomi Bölümü Öğretim Görevlileri İbrahim Levent Demirçakmak ve Murat Mutlu Tokay tarafından organize edilen "Uygulamalı mutfak" etkinliğinde Ekol Gıda Eğitici Şefleri Barış Sönmezışık, Ahmet Tuna Akmantar ve Ahmet Bilal Güler ile Ekol Gıda Yetkilisi Bahar Gülbeyaz konuk olarak katıldı.

Ekol Gıda, gastronomi alanında eğitim alan yüksek öğretim kurumu öğrencilerine özellikle Dünya mutfaklarından kendi ürünleri ile uygulamalı mutfak eğitimi vermektedir. Bu bağlamda, Türk mutfağından yöresel üç lezzet ile Çin mutfağından en sevilen ve ünlü ürünlerini öğrencilerimiz ile birlikte yapan konuklara üniversite adına plaketleri sunularak teşekkür edildi.


Haberler

Tüm Haberler