Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Medya ve İletişim Bölümü’nde yeniden “Nostalji & İstanbul” esintisi

İlki geçen yıl gerçekleştirilen, Medya ve İletişim bölümü öğrencilerinin çektikleri fotoğrafların derecelendiği fotoğraf sergisi “Nostalji & İstanbul” ikinci kez İstanbul Gelişim Üniversitesi ile buluşuyor.
Dr. Öğr. Görevlisi Mehmet Bülent Öner’ in başkanlığında toplanan yarışma jürisi, Medya ve İletişim bölümü öğrencilerinden ve hocalarından oluştu. Yine Medya ve İletişim bölümü öğrencilerinin fotoğraflarının değerlendirildiği yarışmaya katılım yalnızca cep telefonu ile çekilen fotoğraflar ile gerçekleşti.

İlk kez geçen yıl düzenlenen yarışmada bu yıl ise “İstanbul ve Sokaklar” teması tercih edildi. İstanbul’ un farklı semtlerinden ve sokaklarından çeşitli karelerin paylaşıldığı yarışmada dereceye giren fotoğraflar sergilenmeye hak kazandı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlük binası, lobi katında sergilenecek olan “Nostalji & İstanbul” sergisi, 08 Kasım 2018 Perşembe gününden başlayarak 31 Aralık 2018 Pazartesi gününe kadar sevenleriyle buluşacak.


 Nostalji & İstanbul 2



Haberler

Tüm Haberler