Kahveyi bilen adam: Cenk Girginol

Gastronomi dünyasında kahveyi bilen adam olarak tanınan ve pek çok profesyonel kuruma danışmanlık yapan Cenk R. Girginol, İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Gastronomi Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi
Dünyada kitapların Oscar'ı sayılan Fransız "Gourmand" tarafından "Türkiye'nin En İyi Kahve Kitabı" ödülüne layık görülen, Girginol'un, "Kahve - Topraktan Fincana" ve "Kahve - Fincandan Lezzete" başlıklı iki eseri bulunmaktadır.

Eserleri Çince ve İngilizce tercüme de edilen Girginol, UBF Gastronomi Bölümü öğrencilerine kahve ve kültürü hakkında son derece keyifli bir seminer verdi. Öğr. Gör. Tolgahan Tabak tarafından organize edilen seminerin bitiminde, kendisine plaketi sunulan Girginol'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Cenk Girginol