Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 Kariyer Haftası'nda Restorasyon ve Konservasyon Bölümü öğrencisine başarı plaketi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Restorasyon ve Konservasyon Bölümü “Kariyer Haftası” günlerine katıldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARYÖN) ve Kariyer Geliştirme Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Kariyer Haftası 2019’ kapsamında 15 – 19 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen etkinliklere Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Restorasyon ve Konservasyon Bölümü öğrencileri katılım gösterdi.

Kariyer Haftası etkinlikleri kapsamında 'İçimizden Biri' adlı panelde üniversitemiz öğrencilerinden kariyer gelişimleri için çaba gösteren ve bu konuda başarılı işlere imza atanlara plaket verildi.

Restorasyon ve Konservasyon Bölümü öğrencilerinden Mustafa Kemal Dallık'da plaket alanlar arasındaydı. 4. sınıf öğrencisi olan ve T.C. Kültür ve Turizm Bakalığı Ayasuluk Tepesi ve St. Jean Anıtı kazılarında konservatör olarak çalışmalarına devam eden Dallık, "Mezuniyet sonrasında uzun ve zorlu bir süreç bizleri bekliyor, bu sebeple üniversite yıllarımızın kıymetini bilmek ve bu süreçte gelecek için yatırım yapmak çok önemli. Ben bu konuda çok çaba gösterdim. Bölüm hocalarımın da desteği ile stajımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Ayasuluk Tepesi ve St. Jean Anıtı Restorasyon çalışmalarında tamamladım. Orada görev alan hocalarımın da desteği ile pek çok iş kapısı açıldı önüme. Bu yıl mezun oluyorum seneye mesleğimi icra edeceğim" şeklinde konuştu. 




Haberler

Tüm Haberler