LUCA Bilgisayarlı Muhasebe Eğitimi

26.04.2019 Cum 04:06

TÜRMOB (Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği) tarafından, üyelerine hizmet amacıyla geliştirilen ve Türkiye’deki Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler tarafından yaklaşık yedi yıldır aktif olarak kullanılan, Türkiye’nin ilk internet tabanlı merkezi muhasebe sistemi olan LUCA muhasebe yazılımı, öğrencilerimizin gelecekte mesleklerini icra ederken kolaylıkla kullanabilmelerini sağlamak amacıyla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerimizin kullanımına sunulmuştur.

LUCA Bilgisayarlı Muhasebe Eğitimi
LUCA muhasebe yazılımı ile geleceğin muhasebe ve finans uzmanı öğrencilerimizin LUCA ile bugünden tanışması mezun olduktan sonra iş hayatına kolay bir şekilde uyum sağlamalarına yardımcı olacak ve öğrencilerin uygulamalı olarak muhasebeyi öğrenmelerine büyük katkı sağlayacaktır.

LUCA Muhasebe Yazılımının internet Tabanlı olması, kullanılacak bilgisayarlara kurulum, program ve mevzuat bazında güncelleme yapılmasına ihtiyaç duyulmaması gibi pek çok avantaja sahip olan yazılımın öğrencilerimizin kullanılmasını sağlayan ve bilimsel gelişime katkı sağlayan “TÜRMOB TESMER-TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ” yetkililerine hem öğrencilerimiz hem de şahsım adına şükranlarımı sunarım.

Dr. Öğr. Üyesi Lokman KANTAR
Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı