Marriot International Bakü Finans Direktörü Eren Saray konuğumuz oldu

Marriot International Bakü-Azerbaycan Finans Direktörü Eren Saray,İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Gastronomi Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi
UBF Gastronomi Bölümü'nün davetlisi olarak seminer vermek için üniversitemize gelen Eren Saray, Marriot International Grubuna bağlı, Bakü-Azerbaycan'da faaliyet gösteren lüks oteller zincirinin finans müdürlüğü görevini yürütmektedir. Gastronomi Bölümü öğrencileri ile, sektör potansiyelleri ve mezunlardan beklentilerini paylaşan Eren Saray, öğrencilerimiz tarafından ilgiyle dinlendi.

Öğr. Gör. Tolgahan Tabak tarafından organize edilen söyleşi sonunda konuğumuza plaketi takdim edildi. Ziyareti bitiminde Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner ile de görüşen Saray'ı görev yeri Bakü-Azerbaycan'a tekrar yolcu ettik. Eren Saray ve Marriot International'a verdiği destekler için teşekkür ediyoruz.

Eren Saray