Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 Ödüllü Şef İsmail Geyik ile Türk Mutfağı

Ödüllü Şef İsmail Geyik, Türk Mutfağı'nın seçkin geleneksel lezzetlerinden kuru fasulye ve pirinç pilavını öğrencilerimizle farklı bir yaklaşımlar hazırladı
CVK Hotels Taksim, Lanouba Restorant ve Au Terrace Bar Ödüllü Executive Şefi İsmail Geyik, UBF Gastronomi Bölümünün konuğu oldu. Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen çalışmada, Şef Geyik, öğrencilere geleneksel lezzetlere farklı dünya yemek hazırlama yöntemlerini kullanarak çok farklı bir perspektiften gösterdi. Şef Geyik, geleneksel tatların ve yöntemlerin, İstanbul gibi medeniyetlerin beşiği bir kentte korunmasının önemli olduğu kadar, şehri ziyaret eden çok sayıda farklı ulustan konuklara bu seçkin lezzetlerimizin değişik biçimlerde sunulmasının da gerekli olduğunu ifade etti. 

Etkinlik bitiminde Şef İsmail Geyik'e bölümümüz adına plaket takdim edildi.

 İsmail Geyik



Haberler

Tüm Haberler