Restorasyon ve Konservasyon Bölümü öğrencileri 23 Nisan'da çocuklar ile buluştu

24.04.2019 Çar 08:57

Restorasyon ve Konservasyon Bölümü öğrencileri Kültür Mirası Kulübü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Değirmenköy Fevzipaşa İlkokulu'nda sevinç ve coşku ile kutladı.

23 nisan
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) öğrenci kulüpleri işbirliği ile gerçekleşen 23 Nisan etkinliği kapsamında İGÜ'lü öğrenciler Değirmenköy Fevzipaşa İlkokulu'nda çocuklar ile buluştu.

Mimarlık Kulübü öncülüğünde Kültür Mirası Kulübü, ultrAslan UNI, Müzik Kulübü, Dans Kulübü, Genç Tema Kulübü, Kamera ve Çekim Kulübü ve Psikoloji Kulübü öğrencilerinin işbirliği kapsamında gerçekleşen etkinlikte yüz boyama, uçurtma şenliği, tohum dikimi, halat çekme, çuval yarışı, dans, müzik ve palyaço
gösterileri yapıldı.

İGÜ'lü öğrencilerin katılımıyla Değirmenköy Fevzipaşa İlkokulu'nda gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamaları büyük bir coşku ile geçti.