Restorasyon ve Konservasyon Bölümü Öğrencileri Heritage 2019’da!

Heritage İstanbul Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri Fuarı 11 - 13 Nisan tarihleri arasında Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center'da kapılarını ziyaretçilerine açtı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Vakıflar Genel Müdürlüğünün desteğiyle TG EXPO tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen fuara ülkemizin tarih ve sanat varlığının korunması, saklanması ve gelecek yıllara aktarılmasına yönelik çalışan kurum ve kuruluşlar ile sektörle ilgili tedarikçiler yoğun katılım gösterdi.

Müzecilik ve kültür mirası alanlarındaki kamu kurumları ve özel sektör firmalarının yetkilileri ile buluşmak, sektöre yön veren sistemleri, yöntemleri ve teknolojileri takip etmek, yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olmak, akademisyenler ve profesyoneller ile fikir alışverişi içinde olmak ve konferanslar aracılığıyla dünyada gündem olan konulardan haberdar olmak adına İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGU) Uygulamalı Bilimler Fakültesi Restorasyon ve Konservasyon bölümü öğrecileri üç gün boyunca fuardaki yerini aldı.

Heritage 2019-Haber