Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kemal Er 26. EBES Konferansı'nda

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Kemal Er, 26. EBES Konferansı'nda "Industry 4.0 – Consequences on the Economy and Healthcare Sector" adlı bildirisini sundu.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Kemal Er 24-26 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilmiş olan 26. EBES Konferansı kapsamında Prag’ta “Industry 4.0 – Consequences on the Economy and Healthcare Sector” adlı bildirisini sundu.

Dünyanın birçok ülkesinden katılımın olduğu konferansta Dr. Öğr. Üyesi Kemal Er Endüstri 4.0’ın sağlık hizmetleri ve ekonomideki sonuçlarına vurgu yaparak önemli noktalara değindi. 2008’den beri faaliyetlerini sürdüren Eurasia Business and Economics Society (Avrasya İş ve Ekonomi Topluluğu) her yıl düzenlemekte olduğu konferanslarının 27.’sini Endonezya-Bali’de 9-11 Ocak 2019 tarihinde düzenlenecektir.