TV ve Sinemada Makyaj Teknikleri Etkinliği Gerçekleşti

‘’TV ve Sinemada Makyaj Teknikleri’’ adlı etkinlik kapsamında, Arzu Yurter ile üniversitemizin öğrencileri ile bir araya geldi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü tarafından organize edilen ’TV ve Sinemada Makyaj Teknikleri’’ etkinliği herkesin katılımına açık olarak düzenlendi.

27 Kasım 2018 Salı günü, Erasmus+ Konferans salonunda sinema ve televizyon sektöründen Makyaj Sanatçısı Arzu Yurter’in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte televizyon ve sinemada profesyonel makyajın tarihsel gelişimi, ülkemizde ve dünyadaki durumu konusunda bilgiler verdi.

Etkinliğin ikinci bölümünde, öğrencilerden gönüllü olanlar üzerinde Arzu Yurter tarafından makyaj uygulanırken, öğrencilerden gelen sorular cevaplandı. Etkinlik, Üniversitemiz adına bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yıldız Derya Birincioğlu tarafından,  Arzu Yurter’e katkılarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi sunularak son buldu.

TV ve Sinemada Makyaj Teknikleri