Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 UBF Gastronomi Öğr. Gör. Tolgahan Tabak ve Michelin Yıldızlı Şef Andre Wolff

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Bölümü Öğr. Gör. Tolgahan Tabak, Metro Grossmarket Türkiye'nin himayesinde düzenlenen atölye çalışmasında Michelin Yıldızlı Chef Andre Wolff ile birlikte sunum gerçekleştirdi.
Atölye çalışmasının ardından, UBF Gastronomi Bölümü öğrencileri Şef Andre Wolf ve Şef Tayfun Karayel ile birlikte ortak bir Gastrometro dersini birlikte. Türkiye’nin ilk gastronomi platformu olma özelliğiyle dikkat çeken Gastronometro, şeflerden öğrencilere, tedarikçilerden satın almacılara, restoran ve otel işletmecilerinden lezzet tutkunlarına, gastronomi yazarlarından araştırmacılara sektörün tüm tarafları için bir buluşma noktası olarak hayata geçirildi.

1700 m2‘lik alana kurulu, bir eğitim, gelişim ve aktivite merkezi olarak tasarlanan Gastronometro, Türkiye'de gastronominin gelişimine katkı sağlamak ve gastronomi dünyasına yepyeni bir ritim sunmayı amaçlamakta ve Dünya yıldızlarını Türk Gastronomi uzmanları ile buluşturmak için faaliyet göstermektedir.

 Gastronometro



Haberler

Tüm Haberler