Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 UBYO Gastronomi öğrencilerinden ekolojik destek

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Gastronomi Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Gastrobahçe Kulübü Şile Yeryüzü Pazar'ında 6.'sı gerçekleştirilen Şile Tohum ve Yerel Ürün Şenliği'nde.
18.11.2018 tarihinde Şile Yeryüzü Pazar'ında 6.'sı gerçekleştirilen Şile Tohum ve Yerel Ürün Şenliği'ne üniversitemizi temsilen, UBF Gastronomi Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Gastrobahçe Kulübü bu sene de katıldı.

Birçok atölyeler ve eğitimlerin gerçekleştirildiği etkinlikte öğrencilerimiz endemik bir tür olan Sarıkılçık Pirincin'den pilav ve sütlaç, demirhindi meyvesinden şerbet atölyesi gerçekleştirdiler. 

 Şile gastrobahçe



Haberler

Tüm Haberler