Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık öğrencileri Kariyer Günleri'nde

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri Kariyer Geliştirme Merkezi (KGM) ve Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARYÖN) ortaklığı ile gerçekleştirilen “Kariyer Haftası” günlerinde
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri, Kariyer Geliştirme Merkezi (KGM) ve Kariyer Yönlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARYÖN) ortaklığı ile gerçekleştirilen “Kariyer Haftası” kapsamında 15 – 19 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen etkinliklere, Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı ve aynı zamanda Kariyer Geliştirme Merkezi (KGM)  Yönetim Kurulu Üyesi olan Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar ile birlikte katıldılar.

Bölüm Başkanı Dr. Öğr .Üyesi Lokman Kantar bu tip etkinlikler öğrencilerimiz açısından okulda verilen teorik ve uygulamalı eğitimlerin sektörden gelen uzmanların tecrübeleriyle birleştirildiğinde anlam kazandığını ve öğrencilerin kariyer planlamalarında yol gösterici birer kılavuz niteliğinde olduğunu vurguladı.


Haberler

Tüm Haberler