Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 İGÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü Öğrencileri tiyatro oyuncuları ile aynı sahnede

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri ve akademik kadrosu ile birlikte Dr. Öğr. Üyesi M. Bülent Öner’ in bu sezon ikincisini organize ettiği tiyatro etkinliğinde bir araya geldi.
İstanbul Devlet Tiyatrosu Cevahir Sahnesi’ nde sergilenen “Kasaplığın El Kitabı” isimli matine oyununa 50 kişiyle katılım sağlayan İGÜ’lüler oyuna büyük ilgi gösterdi. İkinci Dünya Savaşı sırasında Normandiya Çıkarması yapılırken hemen yakınındaki bir kasabın, savaş devam ederken, ailesini toplayıp kızını evlendirme hikâyesini anlatan “absürd” tarzda yazılan/sahnelenen ve iki perde şeklinde sergilenen oyun geniş oyuncu kadrosuyla da izleyenleri etkiledi.

Oyun ve alkış sonrası kulise giden oyuncular, öğrencilerin davetini kırmayarak tüm kadro diğer seyirciler dağıldıktan sonra bir kez daha alkışlarla sahneye geldi. İGÜ olarak başrol oyuncusu Selçuk Kıpçak’a oyuncu ekibi temsilen çiçek sunuldu ve tüm ekip ile Uygulamalı Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri özenle sahnede hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberler

Tüm Haberler