Yarını Aydınlat Kulübü Esenyurt Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü öğrencisi Kübra Eldem’in başkanlığını yürüttüğü Yarını Aydınlat Kulübü, 28 Aralık 2018 tarihinde Esenyurt Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti.
Esenyurt Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi ve Yarını Aydınlat Platformu destekleri ile yürütülen ‘Bir Fırçada Sanat’ projesi kapsamında, Yarını Aydınlat kulübü üyeleri geçen yıl olduğu gibi bu yılda özel çocuklarla farklı renk ve desenlerde tuval boyama çalışması yaptılar.

Özel Eğitim Merkezi Müdür Zeki Karaçavuşoğlu ‘‘ Fırçanın özel çocukların sesi, tuvalin haykırışları olduğu, hayallerin ise resimlerle can bulduğu’’ şeklinde düşüncelerini belirtti. Merkezin öğretmenleri ise ‘‘projeye her daim destek olduklarını’’ ifade ettiler ve ziyaretlerinden dolayı kulüp üyelerine teşekkürlerini ilettiler.