Bankacılık ve Sigortacılık

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Araştırma Görevlisi Safiye Top, IV. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi'ne katıldı.

Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ev sahipliğinde, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ile birlikte ve Bursa Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO destekleriyle 29-30 Aralık 2020 tarihleri arasında online düzenlenen  IV. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi’ne “COVİD-19 Pandemi Döneminde Lojistik ve Ulaştırma Alanında Yükselen İnovasyon Trendleri: 2020 İnovasyon Ödülleri İncelemesi” isimli bildiri ile katılım sağlamıştır.