Bankacılık ve Sigortacılık

Gelişim Finans ve Yatırım Topluluğu hizmet sektöründe ve finansal piyasalarda pazarlama, reklam, marka üzerine deneyimsel bilgi paylaşımları

International Advrtising Association Dünya Eski Yönetim Kurulu Üyesi, Reklamcılar Derneği Eski Başkanı Faruk Atasoy, Hizmet Sektöründe ve Finansal Piyasalarda Pazarlama, Reklam, Marka Üzerine Deneyimsel Bilgi Paylaşımları için İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde öğrencilerimizle buluştu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Gülgün Çiğdem önderliğinde ve etkinliğin tüm aşamalarında önemli bir görev üstlenen Arş. Gör. Burçin Yazar ile başarılı öğrencilerimiz Elif Çiğse Soyel ve Pınar Semiz’in başkanlığında faaliyet gösteren GFY Gelişim Finans ve Yatırım Topluluğu’nun katkıları ile gerçekleşen etkinlik, oldukça geniş ve yaşamsal deneyimleri de içeren tarihsel bir perspektifte gerçekleşti. Seminere katılarak Atasoy’un finansal piyasalardan siyasi partilerin seçim kampanyalarına kadar uzanan bilgi, deneyim ve tavsiyeleriile donatılan ve ayrıca Gelişim Finans ve Yatırım Topluluğu (GFY) Üyesi olan öğrenciler, katılım sertifikası almaya hak kazandılar.

Pazarlama, Reklam ve Marka konusunda oldukça önemli bir isim olan Faruk Atasoy’a İstanbul Gelişim Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Bankacılık ve Sigortacılık öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülgün Çiğdem tarafından teşekkür plaketi ve etkinlik sponsoru Plak ve Ben Cafe’nin arşivinden bir plak takdim edildi. Öğrenciler tarafından deneyimsel bilgi paylaşımı büyük ilgi gören Atasoy, planlanan süreyi de aşan etkinlik sonucu, okulumuz cafe’sinde öğrencilerimiz ile paylaşıma devam ederek, teker teker öğrencilerin sorularını yanıtladı. Aramızdan ayrılırken uzun yorucu saatlere karşın Atasoy, bilinçli, iyi eğitimli ve öğrenmeye açık öğrencilerle karşılaşmış olmanın verdiği mutluluğu ifade etmiştir.