Bankacılık ve Sigortacılık

Gelişim Finans ve Yatırım Topluluğu tarafından, "Geç Antik Çağ'da Para, Banka, Enflasyon ve Krizler" semineri

Bankacılık ve Sigortacılık Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Gülgün Çiğdem yönetiminde ve Burçin Yazar, RA'nın katkıları ile Gelişim Finans ve Yatırım Topluluğu tarafından, multidisipliner yaklaşımla iktisadi krizlerin sorgulandığı "Geç Antik Çağ'da Para, Banka, Enflasyon ve Krizler" konulu sertifikalı seminer düzenlenmiştir.

GFY Akustik Grubu'nun canlı akustik müzik performansını takiben konuşmacı olarak katılan Sayın Esra Sayın ve Sayın Fırat Baranaydın'a Dr.Öğr.Üyesi Gülgün Çiğdem'in plaket vermesi ile son bulan seminere yoğun ilgi gösteren akademisyenler ve öğrencilerin devam eden coşkusu üzerine GFY Akustik tekrar sahne aldı.