Bankacılık ve Sigortacılık

Üniversitelerin Finans ve Bankacılık Bölümleri Bölüm Başkanları ile Yıllık Buluşma Online Gerçekleştirildi

Üniversite-sektör iş birliği çalışmaları kapsamında, Türkiye Bankalar Birliğinin organize ettiği ve üniversitelerin Finans ve Bankacılık Bölümleri Bölüm Başkanları ile yıllık olağan buluşma toplantısı pandemi koşulları dolayısıyla 10 Aralık 2020 tarihinde online platform üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Online platformdan yapılan toplantıya İstanbul Gelişim Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar katılmıştır.

Toplantıda; Türkiye Bankalar Birliği (TBB)  Mesleki Gelişim ve Eğitim Bölümü tarafından, 16 – 19 Kasım 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen “Küresel Gelişmeler Işığında Bankacılık Sekötüründe Dönüşüm” temalı sanal konferansa ilişkin geri bildirimlerin alınması, yeni dönemde hem akademisyen hem de öğrencilere yönelik planlanabilecek etkinlik önerilerinin alınması ve akademi-sektör işbirliğini mesleki gelişim anlamında geliştirmeye yönelik  neler yapılabileceği konuları görüşülmüştür ve geleceğe yönelik hem akademisyenlere hem de öğrencilere yönelik eğitimler planlanmıştır.