Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Gastronomide Bilim ve Teknik: Mutfakta Mühendis Var-2


İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Türkçe) Bölümü öğretim elemanları, "Gastronomide Bilim ve Teknik: Mutfakta Mühendis Var-2" isimli TÜBİTAK projesine katılım gösterdi.


Bölümümüzün eski akademisyenlerinden, şu anda İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'ne akademik kariyerini sürdürmekte olan Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner tarafından koordinatörlüğü gerçekleştirilen proje kapsamında çeşitli üniversite ve alanlardan akademisyenler, gastronomi öğrencilerine eğitimler verdi. Online olarak gerçekleştirilen etkinlik 02-04 Nisan tarihleri arasında hayata geçirildi.

Etkinliğe bölümümüz ile beraber UBF Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) ile GSF Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümlerinden de katılımlar gerçekleştirildi.