Halkla İlişkiler ve Reklamcılık

İstanbul Gelişim Üniversitesi Küçük Adımlar Büyük Sonuçlar Projesi

• Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği başvuru formuna OBİS üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • Öğrenim hareketliliği başvurularının değerlendirilmesi Genel Not Ortalamasının %50’si ile Yabancı Dil Puanının %50’si alınarak yapılmaktadır.
  • Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümünün de içinde yer aldığı iletişim bölümü öğrencilerine +15 puan verilecektir.
  • İlgili iletişim bölümü öğrencilerinde, başvuru esnasında kabul mektubu teslim etme koşulu aranmayacaktır.
  • İngilizce sınavında en az 50 puan alınması gerekmektedir.
  • Başvuracak öğrencilerin genel not ortalaması en az 2.20 olmalıdır.
  • Staj süresi 60 gündür. Bu süreyi tamamlamayanların stajı geçersiz sayılacaktır. 60 günlük süre gerekli koşullar sağlanırsa 1 ay daha uzatılabilmektedir.
  • Staj yeri bulamayan öğrencilere TİMEF (Tüm İletişim ve Medya Federasyonu) yardımcı olacaktır.
  • Yabancı Dil Sınavı ileri bir tarihte ilan edilecektir.
  • Öğrencilerin, staj programının koşullarını yerine getirmeleri durumunda, alt yarıyıllarından başarısız dersleri olması staj programına katılmalarına engel değildir.
  • Başvuru tarihlerini https://dio.gelisim.edu.tr/Sayfa/staj-hareketliligi adresinden takip edebilirsiniz.

Bölüm Erasmus Koordinatörü