Halkla İlişkiler ve Reklamcılık

Doç. Dr. Emel Tozlu Öztay Çevre Paneline Katıldı!

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emel Tozlu Öztay, ‘Dünya Çevre Haftası’ nedeniyle Avcılar Belediyesi tarafından 3 Haziran 2022 tarihinde, Gümüşpala Paşaeli Piknik Alanı Gönül Davet Salonu’ndan düzenlenen çevre paneline katıldı.

Doç. Dr. Emel Tozlu Öztay konuşmasında iletişim ve çevresel sürdürülebilirlik ilişkisinin öneminden bahsetmiştir. Ayrıca panelde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri: Burak Dönmez, Duygu Selvi, Emre Güzel, Ezgi Daniş, Fatma Melis Öztürk, Gülten Rastgeldi, Güray Berber, Karahan Erdal, Selin Tekin ve Tolga Kartal isimli öğrenciler tarafından organize edilen, sürdürülebilirlik kavramının önemine vurgu yapılan ‘Atma, Renklendir!’ projesi ile ilgili de bilgi verilmiştir.