Televizyon Haberciliği ve Programcılığı

‘’Ana Akım Medya Dışında Alternatif Yaklaşımlar’’ Söyleşisi Gerçekleşti

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü tarafından organize edilen ve herkesin katılımına açık olarak ‘’Ana Akım Medya Dışında Alternatif Yaklaşımlar’’ adlı söyleşi düzenlendi.

11 Aralık 2018 Salı günü, A Blok E102 sınıfında medya sektöründen Haber Editörü Adem Erkoçak’ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte medyanın ülkemizde ve dünyadaki durumu konusunda bilgiler verdi.

Söyleşinin ikinci bölümde ise soru cevap şeklinde devam edilip öğrenciler yurtdışındaki medyanın durumu konusunda sorularını yönelttiler. Etkinlik, üniversitemiz adına bölüm öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Uğur Baloğlu tarafından,  Adem Erkoçak’a katkılarından dolayı plaket sunularak son buldu.