Yeni Medya ve İletişim

Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrenci etkinliklerine online devam edecek

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile bölüme bağlı olarak kurulan ve çalışmalarını sürdüren Medya Kulübü yeni dönem etkinliklerine online olarak devam edecek.

Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile Medya Kulübü ortak çalışmalarıyla sektörün çeşitli uzmanlık alanlarından önde gelen temsilcileri öğrencilerle buluşturmayı sürdürüyor. Geçmiş yıllarda yüz yüze olarak gerçekleştiren tüm etkinlik ve söyleşiler Yeni Medya ve İletişim Bölümü akademik kadrosunun geniş sektörel çevresinin katılımı ve Medya Kulübü’nin katkılarıyla online olarak gerçekleşmeye devam edecek.

2019-2020 eğitim öğretim yılında düzenlenen “Animasyon ve Kurgu Söyleşisi” etkinliği ile medya sektöründe animasyon, kurgu, kurumsal jenerik tasarımı, grafik animasyon, 3D tasarım alanlarında ilerlemek isteyen öğrenciler, NTV ekibinden alanında uzman isimler Ali İlhan ve İsmail Kadercan ile buluşturulmuştu.