Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar, VI. Uluslararası Yönetim ve Sosyal Bilimler Kongresi'ne Katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar, Uluslararası Yönetim ve Sosyal Araştırmalar Dergisi’nin ev sahipliği ve Central Florida Üniversitesi (ABD), Celal-Abad Devlet Üniversitesi (Kırgızistan) ve Abuja Üniversitesi’nin (Nijerya) destekleri ile 16-18 Ocak 2021 tarihleri arasında online düzenlenen VI. Uluslararası Yönetim ve Sosyal Bilimler Kongresi’de “Sermaye Piyasasına Etki Eden Makro-Ekonomik Faktörlerin Granger Nedensellik Yöntemiyle Test Edilmesi” isimli bildiri ile katılım sağlamıştır.

158 Bildirinin sunulduğu kongreye çevrimiçi (online) sunum ile katılım sağlayan Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar Bist 100 endeksinin getirisine etki eden makro-ekonomik faktörlerden Altın fiyatlarındaki değişikliklerin, Bist 100 endeksinin getirisindeki değişikliklerin nedeni olduğunu vurgulamıştır.