Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu - ubyo@gelisim.edu.tr


 Gastronomi Bölümü öğrencilerinden yerinde uygulamalı dersler

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Bölümü öğrencileri Alancha Restoran'ı ziyaret ederek, uygulamalı olarak ders işledi.
Uygulamalı dersleri dahilinde daha önce de etkinlikleri bulunan bölüm öğrencilerimiz, hız kesmeden ünlü ve önde gelen mekanları ziyaret etmeye devam ediyor. Öğretim Görevlisi Tolgahan Tabak gözetiminde İstanbul'un gözde yeme-içme noktalarından Alancha Restoran'ı ziyaret eden UBF Gastronomi öğrencileri, "Menü Planlama ve Maliyet Kontrolü" dersi kapsamında uygulamalı ders yaptılar. Ders kapsamında öğrencilere, Avangart mutfak anlayışını benimsemiş Alancha Restoran'ın genç ve başarılı şefi Kemal Can Yurttaş başta olmak üzere alanında yetkin şefler tarafından bilgi ve tecrübeler aktarıldı. 

UBF Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner ve Öğretim Görevlileri Tolgahan Tabak ile İbrahim Levent Demirçakmak, öğrencilerin mutfak uygulamalarının yanında akademik anlamda da donanımlı hale gelmelerinin mühim olduğunu ifade ederlerken, bölüm öğrencilerinin bu tarz faaliyetlere katılımları konusunda da teşvik edici olduklarını belirttiler.


 Alancha



Haberler

Tüm Haberler