Gelişim Finans ve Yatırım Topluluğu, 3. Borsa İstanbul Üniversiteler Buluşması’ndan ödülle döndü

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Finans ve Yatırım Topluluğu, Dr. Öğr. Üyesi Gülgün Çiğdem’in önderliğinde, Borsa İstanbul’da düzenlenen (VİOP) Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası’nın tanıtıldığı etkinliğe katıldı.

Borsa İstanbul çatısı altında faaliyet gösteren “Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası” hakkında temel bilgilerin verildiği, piyasalar hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlandığı etkinliğin sonunda üniversite öğrencileri arasında yarışma düzenlendi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü ikinci sınıf öğrencisi ve aynı zamanda GFY Yönetim Kurulu Üyesi olan Besime Çamak, yarışmanın birincilik ödülüne layık görülerek, iki hafta süren Borsa İstanbul Öğrenci Eğitim Programı’na katılma hakkı kazandı.

GFY üyeleri etkinlik sonrasında BIST seans salonunu ziyaret etti.

BAY_GFY_Borsaİstanbul