Heritage 2019 Standımıza Bekliyoruz

Heritage İstanbul 2019 Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri Fuarı & Konferansı 11 - 13 Nisan 2019 tarihleri arasında Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center'da
Kültürel Mirasla İlgili Tüm Sektör Yönetici ve Çalışanları, Ulusal ve Uluslararası Sivil Toplum Kuruluşları, Konu ile İlgili Devlet Kurumları Yöneticileri ve Bakanlık Temsilcileri, Yerel Yönetim Temsilcileri, Arkeologlar ve Kazı Başkanları, Mimarlar, Restoratörler, Konservatörler, Müzecilik Profesyonelleri, Eğitim Kurumları, Akademisyenler ve Öğrencilerin yer alacağı fuar organizasyonu 11-13 Nisan tarihleri arasında Hilton İstanbul Convention & Exhibition Center'da gerçekleşecek.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Restorasyon ve Konservasyon Bölümü ve Kültür Mirası Kulübü 11 - 13 Nisan 2019 tarihleri arasında Hall 2 Stand:F.06'da sizleri bekliyor olacak.

Heritage 2019